Nieuwsbrief De Houten Haarlemmer
juli 2020 
 

Beste Houtvrienden, in deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Stichting De Houten Haarlemmer. Mocht u vragen of suggesties hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen.


uitgelicht
Scholendagen verplaatst
Scholendagen verplaatst
De scholendagen van dit najaar zijn verplaatst naar het voorjaar van 2021. Dit in verband met COVID19. De vorige versie van de Scholendagen (herfst 2019) waren de grootste ooit, met heel veel aanmeldingen van Haarlemse Basisscholen. Lees meer >>
 

nieuws
Excursies door De Hout
Excursies door De Hout
Stichting De Houten Haarlemmer heeft in 2019 en de eerste maanden van 2020 voor maar liefst 12 groepen excursies door De Hout georganiseerd. Wij wandelden met onder andere het Haarlemse notariaat, één schoolbestuur, twee groepen van de Protestantse kerk en een familiereünie. Onze sponsoren kunnen altijd gratis meewandelen. Ze krijgen tijdens de wandeling minstens 25 nieuwe weetjes over de 1500 jaar oude Haarlemmerhout te horen. Ruim 38.000 mensen, jong en oud, gingen u voor en namen deel aan een door onze stichting georganiseerde excursie.

Rabobank Haarlem-IJmond nieuwe sponsor
Om voor ruim duizend scholieren de Scholendagen inclusief workshops en andere speelse activiteiten te organiseren is geen sinecure. Dat kost, eenvoudig gezegd, geld. Al meer dan dertig jaar is een doelstelling van de stichting om de Scholendagen gratis voor scholen aan te bieden, zodat zo veel mogelijk kinderen met de Hout kennis kunnen maken. Naast de Rabobank Haarlem-IJmond is de gemeente via de Groene Mug een belangrijke sponsor. Daarnaast telt de stichting diverse bedrijfssponsoren. Zonder de inbreng van sponsoren geen Scholendagen en excursies. Zo simpel is dat. Onze sponsoren staan in de eregalerij op onze website. Wilt u (met uw bedrijf) onze activiteiten steunen, neem dan contact met ons op.

Facebook
Sinds december hebben we als bestuur meer gepubliceerd op Facebook. Het aantal vrienden is gestegen van 100 naar ruim 400! Kijk gerust op onze pagina, word vriend en deel het nieuws. 


  contact
Stichting De Houten Haarlemmer
Contact: 06-20137655
Aanmelden scholendagen:
buitenpaden@gmail.com
www.houtenhaarlemmer.nl


 
  U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor mailings van Stichting De Houten Haarlemmer, met het e-mailadres [MijnEmail]
   
    Aanmelden | Afmelden |   Copyright 2020   
 
 

Bekijken in PDF-formaat